Uthyrning

Till våra historiska produktioner arbetar Arbogateatern med dräkter av hög kvalitet och historisk korrekthet. Vi har även ett stort rekvisitaförrådet med allt från möbler, till servis för minst 100 personer till vapen.


Uthyrning. Vi hyr ut till både privatpersoner och företag. Vad det kostar beror på dräkt/föremål och förutsättningar, men räkna med 500 kr och uppåt/per dräkt och tillfälle.


Övrigt utbud. En del av det vi hyr ut presenterar vi inte här på sidan, så som teaterljus och ljud, och vapen efter historiska förlagor. Men fråga så hjälper vi er gärna!


Hittar du inte det du vill ha? Hör av dig! Nyheter tillkommer ständigt i vårt kostymförråd, och det är svårt att uppdatera med precis allt i rekvisitaförrådet. Vi försöker uppdatera här så ofta vi kan, men allt finns inte här.


Hyr en skådespelare i dräkten. Är du intresserad av att ha någon i historisk dräkt som förgyller ditt evenemang? Kanske ska självaste Gustav Vasa förära er invigning eller företagsfest med ett besök? Då går det bra att hyra en skådespelare från oss att ha i dräkten!


För priser och förfrågningar välkommen att höra av er.